Old 07-18-2007, 03:57 AM   #1
producer
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Location: Far North
Posts: 191
Default Melodyne bridge

Can not get the the Melodyne Bridge to work properly with Reaper. The Bridge window doesn't paint corectly (just a small fractions is shown). The melodyne plugin seems to work ok.
Any comments ?
producer is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2007, 12:25 AM   #2
brotherone
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 68
Default

I tried to install the Melodyne plugin demo, but Reaper crashed.
Does the plugin work fine for you?

Best regards
brotherone is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2007, 06:51 AM   #3
producer
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2007
Location: Far North
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by brotherone View Post
I tried to install the Melodyne plugin demo, but Reaper crashed.
Does the plugin work fine for you?

Best regards
Yes, it works. Was installed before Reaper and used with Sonar.
producer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.