Old 01-04-2014, 12:11 PM   #1
XTender
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Default Capture Offset on Windows 8

Hi,

I got a strange Problem on my Laptop. When I capture the region have a offset so I see the LICEcap window too

Thats the result of a Capture.


- XT
XTender is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2014, 12:26 PM   #2
XTender
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Default

OK I solved it by myself.
You have to set the Scale of your Displayelements to 100%.
XTender is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2014, 10:31 AM   #3
mark0983240938402
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Thumbs up This should be put in an FAQ or something

Thank you for posting this. Without this post I'm not sure if I would have ever figured out this issue. It still took me a long time to figure out how to adjust the Scale of my Display. If anyone else is having trouble, right-click your desktop and select "Personalization". Click "Display" at the bottom and then set the scaling to 100%. It's at Control Panel\Appearance and Personalization\Display.

I just started using this application and it is very cool. My laptop is virtually unreadable at 100% scaling so it would be even more awesome if this was somehow fixed. It's free so I'm not complaining, and if I had a clue I'd go into the source and give it a shot, but there's no way.
mark0983240938402 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.