COCKOS
CONFEDERATED FORUMS
Cockos : REAPER : NINJAM : Forums
Forum Home : Register : FAQ : Members List : Search :
Old 03-09-2017, 01:51 PM   #1
Tunca
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 107
Default Bypass while rendering?

Sonimus has demo limination like this.

I would like to use this function.Any idea?How can i do this in WDL?Is this hard to do?

Thanks.
Tunca is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 04:48 PM   #2
earlevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 211
Default

Could you explain what "this" is? (I'm guessing "limination" is a typo?)

Are you asking about continuing to render during bypass? If so, check out my post here (a mod to IPlug):

http://forum.cockos.com/showpost.php...68&postcount=9

Last edited by earlevel; 03-10-2017 at 10:42 AM.
earlevel is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 02:12 AM   #3
Tunca
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 107
Default

Quote:
Originally Posted by earlevel View Post
Could you explain what "this" is? (I'm guessing "limitation" is a typo?)

Are you asking about continuing to render during bypass? If so, check out my post here (a mod to IPlug):

http://forum.cockos.com/showpost.php...68&postcount=9
It's demo limination.People can use plugin long time but can't render or bounce.Sonimus has this feature for plugins.I would like to do it,too.

Your method doing this?
Tunca is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 09:55 AM   #4
nofish
Human being with feelings
 
nofish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: home is where the heart is
Posts: 6,917
Default

I think you want GetCurrentProcessLevel()

http://www.dith.it/listing/vst_stuff...ecde24c508aa47

4 = offline processing / rendering it seems.

edit:
Hm...maybe this form of copy protection could be bypassed in Reaper at least with disabling "Inform plugins of offline rendering state".

Not sure, didn't try...

Last edited by nofish; 03-10-2017 at 10:07 AM.
nofish is online now   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 10:44 AM   #5
earlevel
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 211
Default

Quote:
Originally Posted by Tunca View Post
It's demo limination.People can use plugin long time but can't render or bounce.Sonimus has this feature for plugins.I would like to do it,too.

Your method doing this?
OK, I think you now that you mean demo limitation.

I don't do that, no advice.
earlevel is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 11:30 AM   #6
Tunca
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 107
Default

Thanks for replies.

I noticed it's little bit complicated for me.For now unnecessary,i guess.Time limination is easiest way,i believe.

Thanks again!
Tunca is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.