Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-30-2010, 07:56 AM   #1
Subz
Human being with feelings
 
Subz's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: UK
Posts: 2,966
Default Midi "Offset Output to this device by" not registering below 10ms

EDIT!!! See Post Below!!

hay

in order to get my MPD to sync with reaper i need 17.5ms advance on the incoming midi,

in reaper, in the midi settings for the midi outs there's a option on each midi out to Offset Output to this device by, this works fine in the + mode as i can advance a hole beat, but in the - mode it stops registering a difference at around -10ms

is this a bug or.... real time midi limitation?


Subz

Last edited by Subz; 06-30-2010 at 08:41 AM.
Subz is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2010, 08:42 AM   #2
Subz
Human being with feelings
 
Subz's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: UK
Posts: 2,966
Default

My bad i just had the first few bars looping when i did this test!! (due to the MTC going off time on loop bug)

let me test some more & post back

Subz
Subz is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2010, 09:01 AM   #3
Subz
Human being with feelings
 
Subz's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: UK
Posts: 2,966
Default

OK I'm lost

MTC is just different every time i press play unless i start at bar 1 (the beginning)

starting from the beginning MTC will not change anything below -10ms

starting from any other bar will just be out by random amounts every time you press play or pass through a loop


Subz
Subz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.