Old 02-17-2020, 03:02 PM   #1
1gnus
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 3
Default Looping

It's possible in Loop mode that I record only 1 take then stops recording but the audio keeps going?

If I have the hands on the guitar I can't press stop, also if im using pads to do some drums I can't stop on time too.

It's possible to record just 1 take then keep the loop?

Because I have been able to make hotkeys in the keyboard to Select regions, and to change to region (And select it) after the region ends... but I want to know If I can record just 1 take for looping !!.
1gnus is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 07:31 PM   #2
billybuck
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 119
Default

Search for Kenny Gioia's excellent video tutorial titled "Multi track looper in Reaper" that may be what you're looking for. The custom action he describes could be triggered by anything from an alphanumeric keyboard, to any midi-connected foot pedal, or even elbow on a mouse button.
billybuck is online now   Reply With Quote
Old 02-22-2020, 12:08 PM   #3
1gnus
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 3
Default

T hanks !! Gonna heck
1gnus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.