Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2010, 05:43 PM   #1
nofish
Human being with feelings
 
nofish's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: home is where the heart is
Posts: 8,230
Default send display not updated correctly with control surface

http://www.swfcabin.com/open/1266450378

In this screencast I'm adjusting the send amount via the BCR2000 with this plugin found here:

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=48376

The display in the MCP only updates when I hover the mouse over it.
nofish is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2010, 08:10 PM   #2
Mercado_Negro
Moderator
 
Mercado_Negro's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Caracas, Venezuela
Posts: 8,229
Default

Confirmed!
__________________
Pressure is what turns coal into diamonds - Michael a.k.a. Runaway
Mercado_Negro is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2010, 02:45 AM   #3
norbury brook
Human being with feelings
 
norbury brook's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: London UK
Posts: 1,979
Default

Yes I noticed this a while ago too. I thought it might be because I was using romes CC121 csurf.

Mc
norbury brook is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2010, 02:10 AM   #4
Jeffos
Mortal
 
Jeffos's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: France
Posts: 1,969
Default

Confirmed (and also reported by several CSurf contributors), I put this one in the tracker: http://forum.cockos.com/project.php?issueid=2642
Jeffos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.