Old 01-06-2020, 01:30 PM   #1
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 232
Default FX keep showing at 2nd monitor

as title.
everytime if I insert a new plugin on the track.
it doesnt show at main monitor by defualt.
Instead... it shows at my 2nd monitor.
its really bugging me while working.

is thrr any tweaks that I can force FX shows at main window ?
__________________
Reaper 6.02 / SWS/S&M: v2.11.0 / MAC OSX High Sierra 10.13.6
JS_ReaScriptAPI: v0.995 / Ultraschall API: v40871.02
todoublez is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2020, 02:20 AM   #2
todoublez
Human being with feelings
 
todoublez's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: beijing
Posts: 232
Default

or is it somewhere I can tweak the configuration ?
__________________
Reaper 6.02 / SWS/S&M: v2.11.0 / MAC OSX High Sierra 10.13.6
JS_ReaScriptAPI: v0.995 / Ultraschall API: v40871.02
todoublez is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.