Old 07-30-2020, 10:24 AM   #1
kramtones
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2018
Location: Prescott, Arizona
Posts: 3
Default Broken Plugin NI Replika v1.4.0

Hello All,
I have had an issue with Native Instruments Replika v 1.4.0 loading with the last few Reaper updates 6.10-6.13. Anyone else have this going on with them? Any solutions would be appreciated.

THX

HMV
kramtones is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2020, 11:47 AM   #2
sisaso
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 220
Default

No problems here on Win10 and Reaper 6.11.

Did you try a reinstall with Native Access?
sisaso is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2020, 01:24 PM   #3
RobertP
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2007
Location: Norfolk UK
Posts: 991
Default

No problem here with win 7 and Reaper 6.13.

One thing you could try; use the NI uninstaller then it should appear in native access as not installed for you to install again. Sounds daft but I had similar problems a few years back and this worked.

Why this should work is another thing entirely...
Good luck
__________________
Windows 7 Pro. Intel i7 3400ghz. 16GB Ram. Focusrite Scarlett 8i6. Reaper 64.

suleiman: "WTF r u ppl on abt ?"
RobertP is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2020, 11:26 AM   #4
kramtones
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2018
Location: Prescott, Arizona
Posts: 3
Default Resolved NI Replika Issue

I have resolved the issue I was having with NI Replika loading properly in Reaper v6.13.
Replika v1.4.0 (from 2020) requires Mac OSX 10.12 to run. I am using OSX 10.10.5. So had to go back to a legacy version V1.3.2 (from 2016) which runs on OSX 10.9 and above.
kramtones is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2020, 12:45 PM   #5
Greg Savage
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 603
Default

Quote:
Originally Posted by kramtones View Post
I have resolved the issue I was having with NI Replika loading properly in Reaper v6.13.
Replika v1.4.0 (from 2020) requires Mac OSX 10.12 to run. I am using OSX 10.10.5. So had to go back to a legacy version V1.3.2 (from 2016) which runs on OSX 10.9 and above.
Thanks for the update
Greg Savage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.