Old 09-06-2017, 09:36 AM   #1
Gass n Klang
Human being with feelings
 
Gass n Klang's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Detmold - Germany
Posts: 349
Default SWS 2.9.6 Bug - Region Playlist skips regions.

Hey guys,
there is a bug in SWS Region Playlist:

https://www.dropbox.com/s/q7as38qezdsr2hg/test.rpp?dl=0

In this Demo-Project there is a bunch of regions. Open region playlist and hit the "play" button (not the transport play but the play button within "playlist"). Wait till the cursor leaves region 1. If it goes straight to region 2, everything is fine (it's setup this way). About every second to third time the curser jumps directly to region 3 and skips region 2. Is there a fast way to fix this? My live setup is depending on this. Thanks!

I'm on Windows 10 using REAPER 5.40 64bit and SWS 2.9.6

Edit: It seems like if you shorten the regions by a few ms, the bug disappears.

Last edited by Gass n Klang; 09-06-2017 at 09:48 AM.
Gass n Klang is online now   Reply With Quote
Old 09-06-2017, 09:40 AM   #2
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 19,535
Default

https://github.com/reaper-oss/sws/issues For SWS bugs.
EvilDragon is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2017, 09:44 AM   #3
Gass n Klang
Human being with feelings
 
Gass n Klang's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Detmold - Germany
Posts: 349
Default

thanks
Gass n Klang is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.