Old 11-18-2017, 11:05 AM   #1
occultron
Human being with feelings
 
occultron's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 34
Default Unnecessary zeroes ".000" in ruler? (SOLVED)

I've always found it very weird that the ruler when zoomed out shows so many needless zeroes. It's distracting, anyone found a way to disable them?
occultron is online now   Reply With Quote
Old 11-18-2017, 02:12 PM   #2
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Axis Mundi
Posts: 4,110
Default

Right click the ruler. Minimal settings are there.
__________________
TwilightMysterySchool
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2017, 02:18 PM   #3
occultron
Human being with feelings
 
occultron's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by foxAsteria View Post
Right click the ruler. Minimal settings are there.
Ah, I had actually customized the menu, so when some Reaper update added the minimal option, it didn't pop in there and I had to manually add...

Thanks!
occultron is online now   Reply With Quote
Old 11-18-2017, 02:23 PM   #4
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Axis Mundi
Posts: 4,110
Default

Yea, that's why I keep that "keep default menus as submenu" option ticked in Customize Menus window, so it's easy to check for new features once in a while.
__________________
TwilightMysterySchool
foxAsteria is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.