Old 02-01-2019, 10:21 AM   #1
Ioka
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2017
Location: Berlin
Posts: 5
Default ReaJS not finding JS effects

Hi,

I have a really strange problem:
I created the reajs.ini file to change the inputs and outputs for using the ATK Ambisonics Kit in another DAW. But when I now open ReaJS I can see the mutiple outputs but it cannot find the JS effects.
I tried to change the path in different ways and copied the JS folder into different places but it didn't help.
When I delete the reajs.ini file ReaJs finds the effects but of course I don't have the multiple outputs anymore...

Any suggestions or anyone who experienced the same problem?

Cheers,
Ioka
Ioka is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2019, 07:27 AM   #2
mespotine
Human being with feelings
 
mespotine's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Leipzig, Germany
Posts: 735
Default

Which paths dud you try and what is the path to the JS-files?
Can you post the wrong ini-file you tried to use?

And which DAW did you try it with?
__________________
Ultraschall-API: https://forum.cockos.com/showthread....98#post2067798
Reaper Internals - Developerdocs for Reaper: https://forum.cockos.com/showthread.php?t=207635
mespotine is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2019, 11:35 AM   #3
Ioka
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2017
Location: Berlin
Posts: 5
Default

I have one ReaPlugs Folder with the Data and JS Folder in it. I attached a screenshot of the Folder and also my ini-file.

I also copied the JS Folder to the Reaper Resource path and also to the Reaper Installation Folder. I tried it in Bitwig and Ableton Live.
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (37.1 KB, 13 views)
Attached Files
File Type: ini reajs.ini (1.4 KB, 4 views)

Last edited by Ioka; 02-08-2019 at 03:05 PM.
Ioka is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2019, 04:07 AM   #4
Ioka
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2017
Location: Berlin
Posts: 5
Default

On another thread someone told me to delete the whole rootpath line in the ini file. That did the job for me, if anyone has the same problem!
Ioka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.