COCKOS
CONFEDERATED FORUMS
Cockos : REAPER : NINJAM : Forums
Forum Home : Register : FAQ : Members List : Search :
Old 12-01-2005, 02:52 PM   #1
aolson
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default Dual monitor?

I've been trying to get Debris to generate a large image for my dual monitor setup. My desktop is 2560x1024. I went to the Composition tab and set the internal canvas size to 2560x1024, but when i go and save an image, it is saving as 1280x1024.

What am I doing wrong?!?!? I've tried doubling width and shit, and it doesn't seem to change how the image is saved.

Thanks!

Alan
aolson is offline  
Old 12-06-2005, 08:03 PM   #2
Brennan
hey man
 
Brennan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 331
Default

Yeah, that's a bug, sorry. I think for now you can just hit 'Clear' twice instead of once after changing the composition size, and then it will work. (I think.) I will post a new build very soon that has this bug fixed.


Brennan
Brennan is offline  
Old 12-07-2005, 06:10 PM   #3
aolson
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default

Brennan -

I tried hitting clear twice, but it still didn't double the width.

Thanks for getting the bug fixed, i'll keep watch for a new build.

Alan
aolson is offline  
Old 02-10-2006, 03:54 AM   #4
Brennan
hey man
 
Brennan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 331
Default

Just in case you are still subscribed to this thread, I thought I should mention that I just released build 42 of Debris Visual Art, which should fix the weird behaviour discussed here. Or so I think.


Brennan
Brennan is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.