Old 10-14-2019, 05:10 AM   #1
Vadium
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 24
Default Event properties (articulations of Reaticulate)

Hi!

I found, that different windows appears if I want change recorded Reaticulate event by shift+double click in a stable version and in beta version of Reaper. In beta version it's impossible to change articulation in this window. Is it normal for beta?

also, is there way to place here unzipped pictures and GIF >64kb and 800x600?
Attached Files
File Type: zip Pictures of Event properties window stable vs beta.zip (203.3 KB, 14 views)
__________________
macOS 10.13.6, personal/small business use license
Vadium is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2019, 08:17 AM   #2
Icchan
Human being with feelings
 
Icchan's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Finland
Posts: 491
Default

Quote:
Originally Posted by Vadium View Post
also, is there way to place here unzipped pictures and GIF >64kb and 800x600?
Use stash and link there https://stash.reaper.fm
Or upload to imgur and link here...

but frankly, you rarely need such a high resolution GIF anyway so try and minimize the size of the capture area if at all possible. It might take some time to set up but should be possible

(Stash has a limit to how much data overall you can store yourself... so it depends.)
Icchan is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2019, 09:10 AM   #3
Vadium
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 24
Default

thank you for info, Icchan!
__________________
macOS 10.13.6, personal/small business use license
Vadium is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2019, 09:15 AM   #4
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 10,241
Default

Quote:
Originally Posted by Vadium View Post
I found, that different windows appears if I want change recorded Reaticulate event by shift+double click in a stable version and in beta version of Reaper. In beta version it's impossible to change articulation in this window. Is it normal for beta?
Thanks for the report, this should be fixed for the next development build.
schwa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.