Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER General Discussion Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-30-2019, 09:44 AM   #1
mplay
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2009
Location: Curaçao
Posts: 265
Default Is there a limit on the maximum amount of cores reaper can handle?

With AMD Epic having up to 64 cores/ 128 threads, I'm wondering if Reaper has a limit to the amount of cores it can handle?
mplay is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2019, 10:26 AM   #2
foxAsteria
Human being with feelings
 
foxAsteria's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Oblivion
Posts: 7,116
Default

From release notes:
+ Multiprocessing: allow autodetection of up to 32 cores/threads

But maybe you can just type in the amount. It seems like a low limit.
__________________
Myy Wyyrd Muzyyk
foxAsteria is online now   Reply With Quote
Old 09-30-2019, 12:09 PM   #3
mlprod
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 701
Default

128 coming up...
__________________
Magnus Lindberg Productions - VRTKL Audio - Redmount Studios
magnuslindberg.com
mlprod is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.