Old 08-27-2008, 12:58 PM   #1
rfoxperko
Human being with feelings
 
rfoxperko's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 44
Default setting up an Oxygen 8

I'm having trouble getting my midi interface to be recognized in reaper. If anyone has any advice on the routing or correct device settings it really help
rfoxperko is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2008, 01:48 PM   #2
mw furneaux
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2008
Location: London England
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by rfoxperko View Post
I'm having trouble getting my midi interface to be recognized in reaper. If anyone has any advice on the routing or correct device settings it really help
HI Rfxperko,

am in exactly the same boat having a Yamaha MW 10 channel USB mixer with own drivers that works fine with Reaper in audio but when I load my Oxygen 8 drivers they seem to 'knock out' The yamaha drivers and all sound is lost.


Just one small thing just in case u haven't noticed. On the M-audio driver download screen you have to use LEGACY drivers in the first column to find the correct driver for the Oxygen 8 whioh is now a bit out of date. If I get any joy on this will alert you & perhaps u could do same for me.

Malcolm Furneaux
mw furneaux is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.