Old 12-07-2008, 09:45 AM   #1
jzucker
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 165
Default Ezdrummer/reaper glitch?

I added an ezdrummer vsti track to reaper, went into the ezdrummer panel and attempted to preview a beat. I got white noise at FULL VOLUME.

How do I get this to work? Also, how do you show the vsti instrument panel once you've closed it?

Thanks!

P.S.

If i drag the ezdrummer clip into the vsti it renders fine but the preview is a HUGE part of the ezdrummer interface. Save incredible amounts of time.
jzucker is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2008, 07:03 PM   #2
jzucker
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 165
Default

problem solved. I was using the dxi wrapper instead of the vst interface
jzucker is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 11:04 AM   #3
corazon
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 125
Default

Quote:
Originally Posted by jzucker View Post
problem solved. I was using the dxi wrapper instead of the vst interface
You can dock and undock the instrument gui by right-clicking under
the instrument title in its track window. And there is a two-for-one
sale on EZX expansions at Guitar Center in December, buy one in store
at $79.95, get another via download from Toontrack, probably register
the purchased one, then jump through a hoop or two
corazon is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2008, 09:25 PM   #4
Lucian
Human being with feelings
 
Lucian's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Island of Misfit Toys
Posts: 617
Default

Quote:
Originally Posted by corazon View Post
And there is a two-for-one
sale on EZX expansions at Guitar Center in December, buy one in store
at $79.95, get another via download from Toontrack, probably register
the purchased one, then jump through a hoop or two
Just stopped off at Guitar center today and they had no clue what I was talking about when I asked them about the ezx sale. Anybody have any info on this?
__________________
Give me back my Loc-Nar ! No, It's my Loc-Nar !
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 01:43 AM   #5
Smurf
Human being with feelings
 
Smurf's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,173
Default

Quote:
Originally Posted by corazon View Post
You can dock and undock the instrument gui by right-clicking under
the instrument title in its track window.
I had to do this tonight after a full "nuke & pave" of my system. First it would not let me enter that codes unless I un-docked it AFTER I opened the kit that needed Authorization....then Reaper froze after EVERY EZ Pack install...but is seems to be running OK now...
__________________
Yep's First 3 Years in PDF's
HP Z600 w/3GHz 12 Core, 48GB Memory, nVidia Quadro 5800, 240GB SSD OS drive, 3 480GB SSD Sample/Storage drives, 18TB External Storage, Dual 27" Monitors
Smurf is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2008, 05:24 PM   #6
corazon
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 125
Default

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Just stopped off at Guitar center today and they had no clue what I was talking about when I asked them about the ezx sale. Anybody have any info on this?
Here is the link, and sorry I was too busy to check back. GC workers
sometimes play dumb, sometimes are just uninformed, but do respond when they see the proof!

http://www.guitarcenter.com/Toontrac...43-i1389070.gc

This is just one of the many avaliable. The Addictive Drums demo also can
be run, in sync, with EZD, for more percusion arms, and sounds fine, 29
presets, and a good collection of beats and controls for each, only one kit, but it does not time out!
Cheers, and merry Christmas!
corazon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.