Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER General Discussion Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-13-2024, 02:57 PM   #1
psrpsrpsr
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 20
Default Fixed Lane Comping behavior - why don't some areas get comped?

Hi, I have a multi-mic drum comp that is using Fixed Lane Comping. All of the tracks a grouped using Media/Razor Edit Lead & Follow enabled.

In this Licecap, you can see that:
1.) I'm able to click to promote the left-hand side of the comp.
2.) In the next sections, the clicks no longer promote the sections into the C1 comp.
3.) I'm able to swipe to overwrite the section in C1, but after that, the clicks to promote those areas no longer work. I must click and drag each section for it to be promoted.

https://imgur.com/gallery/44x3ugg

The desired outcome is to be able to audition and promote the desired swipe of each track up to C1, which is not happening.

One thing to note: it's possible I used slip editing (Mac Option+drag) in some of these sections. I see a small blue bar underneath some of those sections... does that have something to do with this?

Last edited by psrpsrpsr; 04-13-2024 at 09:19 PM.
psrpsrpsr is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.