Old 06-12-2019, 10:09 AM   #6081
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Ah yeah - forgot about that - maybe it should ask? (but annoyingly - it would ask every time you overwrite the strip).
to me its not important,
i backup every important thing .. including png/psd..
if i am the only one, you can leave as it is!
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2019, 05:12 AM   #6082
_Stevie_
Human being with feelings
 
_Stevie_'s Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2,601
Default

Iím working on a Lemur like slider and did the graphical editing in Affinity Designer.
Now the issue is, I want to create 128 different states but this seems to be a very tedious work.
I checked out knobman, but the maximum height is 128 pixels and my slider has 256.
Re-sizing the images from 128 to 256 really looks ugly.
How do you guys approach this task?

Hereís a 3 state version of what Iím trying to do:
__________________
My Reascripts forum thread | My Reascripts on GitHub | Stephan RŲmer - film composer
If you wish to donate for my scripts: please consider an organization like: animal shelter, doctors without borders, UNICEF, etc...
_Stevie_ is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2019, 07:57 AM   #6083
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by _Stevie_ View Post
Iím working on a Lemur like slider and did the graphical editing in Affinity Designer.
Now the issue is, I want to create 128 different states but this seems to be a very tedious work.
I checked out knobman, but the maximum height is 128 pixels and my slider has 256.
Re-sizing the images from 128 to 256 really looks ugly.
How do you guys approach this task?

Hereís a 3 state version of what Iím trying to do:
Hey Stephan,

I use JKnobman (java version) - and it has no frame size restrictions that I've found. Just loaded it up - changed layout to 64x512 with no problems.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2019, 08:35 AM   #6084
_Stevie_
Human being with feelings
 
_Stevie_'s Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2,601
Default

Oh silly me, thanks Leon! I thought the web version is on par with the JAVA version.
The web version has a 128 pixel limit. Just installed the JAVA version and everything is fine! Weeeeee!
__________________
My Reascripts forum thread | My Reascripts on GitHub | Stephan RŲmer - film composer
If you wish to donate for my scripts: please consider an organization like: animal shelter, doctors without borders, UNICEF, etc...
_Stevie_ is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2019, 08:53 AM   #6085
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

just realized,
Undo in the Gfx,
it seems doesn't work for Bring to front / Send to Back !?
please just ignore if it was already known/wasn't bug.

-motto-
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2019, 08:56 AM   #6086
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
just realized,
Undo in the Gfx,
it seems doesn't work for Bring to front / Send to Back !?
please just ignore if it was already known/wasn't bug.

-motto-
Yeah - because bring to front/send to back require entire reordering of the data table - it's not quite so easy to add undo for (using the simple implementation I've created). Similar to how adding/deleting controls also won't undo/redo.

If I work out a way - I'll add it - but it isn't high on my list.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2019, 09:13 AM   #6087
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Yeah - because bring to front/send to back require entire reordering of the data table - it's not quite so easy to add undo for (using the simple implementation I've created). Similar to how adding/deleting controls also won't undo/redo.

If I work out a way - I'll add it - but it isn't high on my list.
i am absolutely OK with it
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2019, 03:52 PM   #6088
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Parameter Value Control,
seems only works for the controls that in the same track with the PVC ?
am i expecting something wrong?

scenario:
same Strip inserted in to tracks
fist two in the same track with the PVC,
last one in the another track.



-motto- as always.
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2019, 01:54 PM   #6089
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Parameter Value Control,
seems only works for the controls that in the same track with the PVC ?
am i expecting something wrong?

scenario:
same Strip inserted in to tracks
fist two in the same track with the PVC,
last one in the another track.



-motto- as always.
Whoops - thanks for the report. Will fix.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2019, 03:19 PM   #6090
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Page Snapshot List value disappear,

i think i nailed the reproduce

tweak things capture a snapshot save the project,
same thing with overwrite-snapshot too..



it doesn't happens if i click to newly saved snapshot before i save the project.

-motto-
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2019, 04:25 PM   #6091
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Page Snapshot List value disappear,

i think i nailed the reproduce

tweak things capture a snapshot save the project,
same thing with overwrite-snapshot too..



it doesn't happens if i click to newly saved snapshot before i save the project.

-motto-
Not getting exactly what you describe here. I notice that using snapshot window capture button doesn't update associated 'on strip' snapshot control.

Any chance of a video - so i can repeat?
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2019, 05:08 PM   #6092
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Not getting exactly what you describe here. I notice that using snapshot window capture button doesn't update associated 'on strip' snapshot control.

Any chance of a video - so i can repeat?
here

https://drive.google.com/open?id=1cZ...oDtLta-zDl70gH
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2019, 12:58 AM   #6093
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Thanks - I'll look into when I get a moment
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2019, 09:23 AM   #6094
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Thanks - I'll look into when I get a moment
Thank you!


- cosmetic one -




short:
was trying to change multiple control's font size at once
it seems when selecting more than two controls, last one takes the fist place/priority
in the Inspector

if i remember correctly in the past was selecting multiple controls and just
doing one tiny bit up + one tiny bit down with mouse wheel
to resize all easily according to the first selected's size.

now this adjust all sizes according to last selected

nothing serious to me, just want to share.


EDIT:

seems also valid for Set Image function .. last selected Control's image get applied to the others in multiple selection.

Last edited by timbralzoom; 06-26-2019 at 03:17 PM.
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2019, 03:53 PM   #6095
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

ehamm..

tadaa!
wacky one of the year!

is it possible to make the Assign Modulator window
work like the Envelopes/Automation window in the Reaper?
"Collapse/Expand" the plugin Controls?
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2019, 04:03 PM   #6096
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Thank you!


- cosmetic one -




short:
was trying to change multiple control's font size at once
it seems when selecting more than two controls, last one takes the fist place/priority
in the Inspector

if i remember correctly in the past was selecting multiple controls and just
doing one tiny bit up + one tiny bit down with mouse wheel
to resize all easily according to the first selected's size.

now this adjust all sizes according to last selected

nothing serious to me, just want to share.


EDIT:

seems also valid for Set Image function .. last selected Control's image get applied to the others in multiple selection.
This is deliberate. Notice as you select them - the last selected one has little white corners (instead of blue). This means that is the selected control (which the dialog shows the options for). Once you've finished selecting controls - simply release Ctrl (if you are selecting individually) - and simply click on the control you want to be the main selected one - this will then change it's corner markers white).
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2019, 04:09 PM   #6097
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
ehamm..

tadaa!
wacky one of the year!

is it possible to make the Assign Modulator window
work like the Envelopes/Automation window in the Reaper?
"Collapse/Expand" the plugin Controls?
Will see what I can do - added to list.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2019, 04:18 PM   #6098
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Will see what I can do - added to list.
yay!

..

about selecting multiple controls

oh my!
we were able to continue to change the priority in the selection!

my excuse is ..
definitely one of my senior moments, plus its too elegant to my age
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2019, 04:24 PM   #6099
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
yay!

..

about selecting multiple controls

oh my!
we were able to continue to change the priority in the selection!

my excuse is ..
definitely one of my senior moments, plus its too elegant to my age
Well - it's probably not obvious - and I should perhaps maintain the first selected as the main one when selecting subsequent controls - but I didn't get round to changing it yet.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2019, 05:14 PM   #6100
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Well - it's probably not obvious - and I should perhaps maintain the first selected as the main one when selecting subsequent controls - but I didn't get round to changing it yet.
phew! relief to hear
i am not that aged yet
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 06:55 AM   #6101
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Hi there!

another cosmetic one:

to me not important
but i think would good if hidden parameters
also get hidden from auto thumbnail capture ?

timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 08:20 AM   #6102
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Hi there!

another cosmetic one:

to me not important
but i think would good if hidden parameters
also get hidden from auto thumbnail capture ?

Hmmm - they certainly should be already.

Basically it takes a snapshot of what's visible on the GUI - so hidden parameters should not be possible to show up...

That's very odd.

I'll see if I can repeat.

EDIT: Ah - perhaps this is something I've overlooked...
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 08:50 AM   #6103
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
Hmmm - they certainly should be already.

Basically it takes a snapshot of what's visible on the GUI - so hidden parameters should not be possible to show up...

That's very odd.

I'll see if I can repeat.

EDIT: Ah - perhaps this is something I've overlooked...
did i said my middle name? "hawkeye"
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 02:34 PM   #6104
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
did i said my middle name? "hawkeye"
haha - well spotted - yes!

Should now be fixed in 0116.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 02:46 PM   #6105
Arthur McArthur
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2016
Location: Toronto
Posts: 460
Default

Here's a strange bug I found yesterday:

If I press control and the windows key at the same time while stripper has focus it closes. This doesn't seem to affect other script windows
Arthur McArthur is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 03:06 PM   #6106
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by Arthur McArthur View Post
Here's a strange bug I found yesterday:

If I press control and the windows key at the same time while stripper has focus it closes. This doesn't seem to affect other script windows
Oh - good find.

Interestingly - pressing Ctrl+Win key generates a keypress character of 27 - which is the same as the Escape key.

So that's why it's quitting.

I updated (0117) - it now also checks ctrl key is not pressed when checking for Escape.
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 03:11 PM   #6107
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default Controls & Graphics update July 23 2019

Controls & Graphics update
some Snapshot controls fixed according to the new capture / rename functions
& added a few new controls.

https://forum.cockos.com/showpost.ph...postcount=2050
..

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
haha - well spotted - yes!

Should now be fixed in 0116.


Thank you so much!
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 03:15 PM   #6108
lb0
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3,070
Default

Quote:
Originally Posted by timbralzoom View Post
Controls & Graphics update
some Snapshot controls fixed according to the new capture / rename functions
& added a few new controls.

https://forum.cockos.com/showpost.ph...postcount=2050
..





Thank you so much!
haha - have you been waiting on this update a while now?? lol!

Sorry - work on other scripts has taken over recently - and I completely forgot about the stuff I added to Stripper ages ago - but haven't got round to uploading yet.

I can't even remember half the stuff I added - so will update this post if/as/when I remember it.

EDIT: Forgot to say thanks for the graphics update - downloading now
__________________
Projects - Reascripts - Lua:
LBX Stripper | LBX Chaos Engine | LBX Floating FX Positioner | LBX SRD Smart Knobs
Donate via Paypal
lb0 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 04:02 PM   #6109
timbralzoom
Human being with feelings
 
timbralzoom's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Turkey/Istanbul
Posts: 1,666
Default

Quote:
Originally Posted by lb0 View Post
haha - have you been waiting on this update a while now?? lol!

Sorry - work on other scripts has taken over recently - and I completely forgot about the stuff I added to Stripper ages ago - but haven't got round to uploading yet.

I can't even remember half the stuff I added - so will update this post if/as/when I remember it.

EDIT: Forgot to say thanks for the graphics update - downloading now

nothing major inside,
but i have to confess .. decided to wait for a bit buzzing in here
timbralzoom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.