Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2017, 11:05 AM   #1
X-Raym
Human being with feelings
 
X-Raym's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 4,299
Default SetRegionRenderMatrix Remove doesn't work if All tracks is checked (FIXED)

Hi,

If you set All Tracks for a Region in the Render Region Matrix,
then you can't remove tracks from the render with the ReaScript Lua Function reaper.SetRegionRenderMatrix

Here is a code snippet:
https://gist.github.com/X-Raym/4eb87...dbc8ed202d9cec

and here is a demo :


Thanks for your help on this, I am trying to make a set of RRM scripts.

Cheers !
X-Raym is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2017, 12:07 PM   #2
X-Raym
Human being with feelings
 
X-Raym's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 4,299
Default

Tested on Win 10 x64, with REAPER 5.62.
X-Raym is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2017, 11:28 AM   #3
heda
Human being with feelings
 
heda's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Spain
Posts: 4,415
Default

Confirmed!
I agree...
I think, removing a track from RRM from API should automatically remove the "All tracks" that forces all tracks to be selected. Like when you click manually to remove a track in RRM.
__________________
HeDaScripts for REAPER | VIP Donations
heda is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 11:13 AM   #4
X-Raym
Human being with feelings
 
X-Raym's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 4,299
Default

Should be fixed in v5.65rc1 - December 1 2017.

Thanks !
X-Raym is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.