Old 08-13-2019, 01:55 PM   #1
jes5e
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default reaper compatibility with soundtoyz

Just curious has anybody used soundtoyz with latest version of reaper? I'd really like to buy Tremolator, but on the website it says:

"Reaper 4 & 5 (graphical resizing of the EffectRack and Tweak Menus and crashes related to folder permissions issues are the main holdups)"

Which scared me a little
jes5e is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2019, 10:01 PM   #2
mschnell
Human being with feelings
 
mschnell's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Krefeld, Germany
Posts: 7,468
Default

Quote:
Originally Posted by jes5e View Post
"Reaper 4 & 5 (graphical resizing of the EffectRack and Tweak Menus and crashes related to folder permissions issues are the main holdups)"
Seems like a very weird statement...
-Michael

Last edited by mschnell; 08-14-2019 at 01:53 PM.
mschnell is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2019, 05:50 AM   #3
Michael AD
Human being with feelings
 
Michael AD's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Hackensack
Posts: 263
Default

I don't have Tremolator, but I have a couple of other Soundtoys VSTs and never had any issues.
Michael AD is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2019, 02:08 PM   #4
sisaso
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 154
Default

I use Tremolator and a few other from Soundtoys on Win10 without problems.

Maybe the Info is for Mac?
sisaso is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2019, 06:38 PM   #5
ColdFrixion
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 13
Default

Tremolator runs fine in Windows 7 with the current version of REAPER.
ColdFrixion is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2019, 10:50 AM   #6
Greg Savage
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 445
Default

works fine over here
Greg Savage is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2019, 01:30 PM   #7
ivansc
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2007
Location: Near Cambridge UK and Near Questembert, France
Posts: 18,801
Default

You might want to ask them if that is still the situation or if they just forgot to update their website in this particular. All of my Soundtoys stuff runs fine under Win10 Pro on a quad core i7. All 64bit inc reaper
__________________
Brexit Schmexit. Lets have a violent revolution instead. Bagsy the first go with a nuke! (Here, Moggy Moggy...)
ivansc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.