Old 09-29-2017, 01:35 AM   #1
Ven Adams
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 27
Default Reaper v5.51 Media Explorer preview bug (FIXED)

Hi all !

Find this bug in 5.51 pre-release version. Such impression that some fade-in effect turned on in media explorers audio preview. Here is video where you can check difference in sample sound in media preview and after i put it in arrangement window.



MacOS 10.12.5

Last edited by Ven Adams; 09-30-2017 at 12:55 AM.
Ven Adams is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2017, 12:47 AM   #2
Ven Adams
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 27
Default

Same problem in v5.60pre7. Checked this on

Mac Os 10.12.5, Windows 10


Last edited by Ven Adams; 09-30-2017 at 12:54 AM.
Ven Adams is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2017, 01:08 AM   #3
EvilDragon
Human being with feelings
 
EvilDragon's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Croatia
Posts: 19,255
Default

Post prerelease bugs in prerelease subforum, not here.
EvilDragon is online now   Reply With Quote
Old 09-30-2017, 06:19 AM   #4
Ven Adams
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 27
Default

Quote:
Originally Posted by EvilDragon View Post
Post prerelease bugs in prerelease subforum, not here.
5.51 already released. This bug still actual.
Ven Adams is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2017, 07:31 AM   #5
Futur8me
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 154
Default

Yes confirmed here.., I usually have the loop mode on in the media explorer so didnt notice it before.., once I turned off the loop mode and click on the sounds in single shot like you do in the media explorer I have the same problem.

.

.
__________________
5K Imac - 4.2Ghz i7 Skylake, 8GB Ram, AMD R9 M395X, 256 SSD, Apogee Duet USB, macOS 10.13.
Futur8me is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2017, 12:14 PM   #6
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 10,396
Default

Thanks! Fixing for 5.52 and 5.60pre9+ (hopefully).
Justin is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.