COCKOS
CONFEDERATED FORUMS
Cockos : REAPER : NINJAM : Forums
Forum Home : Register : FAQ : Members List : Search :
Old 11-22-2018, 01:27 PM   #441
k.d.iv
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 24
Default

Yes. I follow your advice, but kinda in reverse (disabling/coment my code)
It was problem on parameters create. I temporary disabled one of the parameters before(didn't think that will cause problem then) So now when the function, i think was OnParamReset() from IPlugVST3.h is called, this cause bad_function_call(something like memory leak), because iterate over all parameters(controls). Thanks again.

Last edited by k.d.iv; 11-22-2018 at 01:32 PM.
k.d.iv is online now   Reply With Quote
Old 02-08-2019, 01:39 AM   #442
k.d.iv
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 24
Default

Hello. Sorry for bother you again , but i'm a little bit stuck.
Any suggestion on how to "connect" or "link" a knob (which is IMultyControl) and custom control, from OnParamChange ??
The custom control is Cairo graphic on which i need to change something when rotate the knob.

I succesfuly manage to do the opposit thing, I mean when moving something on the graphic i rotate the knob (with GetGUI->SetParamerForGUI()).

I tried to make the pointer to custom control and then use it in OnParamChange case, but I'm getting "Access violation..." something. Thanks
k.d.iv is online now   Reply With Quote
Old 02-12-2019, 12:06 PM   #443
Bobflip
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 331
Default

Quote:
Originally Posted by k.d.iv View Post
Hello. Sorry for bother you again , but i'm a little bit stuck.
Any suggestion on how to "connect" or "link" a knob (which is IMultyControl) and custom control, from OnParamChange ??
The custom control is Cairo graphic on which i need to change something when rotate the knob.

I succesfuly manage to do the opposit thing, I mean when moving something on the graphic i rotate the knob (with GetGUI->SetParamerForGUI()).

I tried to make the pointer to custom control and then use it in OnParamChange case, but I'm getting "Access violation..." something. Thanks
Can you past the code you have at the moment?
Bobflip is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.