Old 12-18-2018, 11:17 AM   #1
Stephangus
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 4
Default Playback sounds "doubled" on one song

Hey folks. Having an issue with one song only: Regardless of whether effects are on/off, the playback sounds doubled; project wide and on individual tracks. This just started happening when I opened this song last week. I may have hit some global setting, or something. Any ideas? Thanks. -S
Stephangus is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2018, 11:23 AM   #2
Stephangus
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 4
Default

FWIW, I just imported a new file/track and it plays back fine in the same project.
Stephangus is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2018, 12:08 PM   #3
Stephangus
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 4
Default

Aaaaaaaand now it's all fubar'd. Happened on it's own about 2 hrs into todays session. Playback sounds doubled. I did nothing but hit the space bar and it started doing this. Hesitant to save and close...
Stephangus is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2018, 12:15 PM   #4
Stephangus
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 4
Default

Problem solved. New plugin going nuts.
Stephangus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.