Old 12-18-2020, 02:26 PM   #1
planetnine
Human being with feelings
 
planetnine's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Lincoln, UK
Posts: 7,981
Default v6.19 - December 18 2020

v6.19 - December 18 2020

Never mind, it's on the front page...


>
__________________
Nathan, Lincoln, UK. | Item Marker Tool. (happily retired) | Source Time Position Tool. | CD Track Marker Tool. | Timer Recording Tool. | dB marks on MCP faders FR.
planetnine is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2020, 05:20 PM   #2
X-Raym
Human being with feelings
 
X-Raym's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 10,028
Default

Is there a way to refresh a database so channel count, bit depth and all the new fancy columns infos gets imported for the media which are register in it ?
Seems we have to remove path and import them back.

EDIT: Action Rescan all files in database/Rescan all files in all databases. Via action list.
X-Raym is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2020, 06:22 PM   #3
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 16,096
Default

The action/menu item to re-read metadata from media files should also do it.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2020, 11:09 AM   #4
Nostrap
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 179
Default

Still getting the crash with empty take and replacing all occurrences. I've created a simple way to repro.

1. Run this script:
track = reaper.GetTrack(0, 0)
item = reaper.AddMediaItemToTrack(track)
reaper.AddTakeToMediaItem(item)
reaper.SetMediaItemInfo_Value(item, "D_POSITION", 1)
reaper.SetMediaItemInfo_Value(item, "D_LENGTH", 1)

2. Add two of the same media item to the project

3. Drag another media item on one of the two media items just added

4. Select "Replace all 2 occurrences of target media with the source media" and click "Ok"

This will cause Reaper to crash 100% of the time.
Nostrap is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2020, 04:32 AM   #5
X-Raym
Human being with feelings
 
X-Raym's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: France
Posts: 10,028
Default

Quote:
  • add PCM_SOURCE_EXT_GETBITRATE
  • PCM_SOURCE_EXT_ENUMCUES_EX distinguishes between cues and chapter markers

This isn't documented in reascript.html ?
X-Raym is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2020, 07:27 AM   #6
schwa
Administrator
 
schwa's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NY
Posts: 16,096
Default

Quote:
Originally Posted by X-Raym View Post
This isn't documented in reascript.html ?
These are for use by C++ extensions. We really need to update the SDK documentation at http://reaper.fm/sdk/plugin/plugin.php. In the meantime, if any extension developers want to use the new features, please feel free to ask on the forum.
schwa is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2021, 04:00 PM   #7
SNJUK2
Human being with feelings
 
SNJUK2's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Zhytomyr,Ukraine
Posts: 449
Default

Hello. Sorry not find topic

Media explorer: add theme images for back/forward/up/refresh

Cant find its names (images)
Thanks
SNJUK2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.