Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-04-2021, 07:56 AM   #1
lucianodato
Human being with feelings
 
Join Date: May 2011
Posts: 47
Default Wrong LV2 translations loaded

Hi I'm the developer for noise-repellent plugin (https://github.com/lucianodato/noise-repellent). The plugin has translations for 3 languages (English, French and Spanish) which are working well in for example Ardour.

I've read about locale issues as indicated here https://forum.cockos.com/showthread.php?t=210390 but couldn't make it work in Ubuntu 20.04 with version 6.36

These are my current locale

LANG=en_US.UTF-8
LANGUAGE=en
LC_CTYPE="en_US.UTF-8"
LC_NUMERIC="en_US.UTF-8"
LC_TIME="en_US.UTF-8"
LC_COLLATE="en_US.UTF-8"
LC_MONETARY="en_US.UTF-8"
LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"
LC_PAPER="en_US.UTF-8"
LC_NAME="en_US.UTF-8"
LC_ADDRESS="en_US.UTF-8"
LC_TELEPHONE="en_US.UTF-8"
LC_MEASUREMENT="en_US.UTF-8"
LC_IDENTIFICATION="en_US.UTF-8"
LC_ALL=en_US.UTF-8

and reaper is configured to use English as the language.

Here is a sample session with a loaded plugin. https://drive.google.com/file/d/1Yh8...ew?usp=sharing
The plugin can be downloaded from github releases and installed like any lv2

Is this a known issue? Am I doing something wrong?

Last edited by lucianodato; 10-04-2021 at 08:08 AM. Reason: Poor description
lucianodato is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.