Old 12-26-2010, 02:45 PM   #1
Seuss
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2010
Location: Cleveland, OH
Posts: 2
Default transfer license to new computer

Hi,

I'm planning on downloading reaper for the first time very soon (as soon as I buy my first audio interface in the next few days).

I'm planning on building a new computer in a few months. I assume that there's some way I'll be able to transfer my license, correct??

Also, I'm planning on buying one of the new Mboxes (the "middle" version). Anyone here using one? How is it?

Thanks!
Seuss is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 03:26 PM   #2
bigwoody
Human being with feelings
 
bigwoody's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Denver, Colorado
Posts: 1,681
Default

You can use the same licenses on different computers as long as you are only using one at a time.
__________________
ACER AMD 64x2 Dual Core 4200+ 2.21 GHz 3GRam XP Media SP3, Delta 1010LT
Solo www.soundclick.com/timdwyer or Irish Rock http://www.facebook.com/pages/Chance...46452718715173
bigwoody is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.