Old 03-26-2020, 03:11 AM   #1
gerswork
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Default Weird GUI problem in Track lane

This happens when i scroll up and down the track lane , its intermittent but can be recreated.


Running Reaper Version 6.05/64

On an Apple iMac (Retina 5K, 27inch , Late 2014)
masOS Mojave 10.14.6
Intel Core i7 4 Ghz
32 gig ram
AMD radeon R9 M295X 4GB

Any idea's ??
Attached Images
File Type: png Odd reaper GUI 1 sml.png (57.4 KB, 19 views)
File Type: png Odd reaper GUI 2 sml.png (54.1 KB, 15 views)
gerswork is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2020, 01:28 PM   #2
StuBeey
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 3
Default Seconded

I've noticed the same phenomenon! Only seems to happen on the first screen move down, when moving from the top position, ie the Master Track Panel is at the top. The sizing then reverts to the set percentage. Using the trackpad obvs.

REAPER v6.05/64

OS Catalina 10.15.4
Macbook Pro (Retina, 15-inch, late 2013
2.6GHz Quad-core Intel Core i7
16GB 1600 MHz DDR3
Intel Iris Pro 1536 MB
Attached Images
File Type: png At the top.png (62.5 KB, 10 views)
File Type: png One screen move dowm.png (59.5 KB, 6 views)
StuBeey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.