Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2020, 08:29 AM   #1
blumpy
Human being with feelings
 
blumpy's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 319
Default Solved: Project stuck in "initializing...." but only when once Reaper is open

I'm experiencing a odd issue.
Reaper 6.03 - Windows 10 (latest)

If I open the session from an open reaper (open recent or open) reaper will hang indefinitely on "initializing..."

If I open the session from windows explorer without reaper running (i.e. doubling clicking on the session with out reaper being open) the session opens.

Any idea what would cause this?

Last edited by blumpy; 02-07-2020 at 04:37 PM. Reason: User error, missed a script that was auto running in background
blumpy is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2020, 09:35 AM   #2
steveb63
Human being with feelings
 
Join Date: May 2019
Posts: 44
Default

Very interested in this, as I'm experiencing the same issues.
steveb63 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2020, 10:16 AM   #3
blumpy
Human being with feelings
 
blumpy's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 319
Default

When did this start for you? For me, it's just been this one session I started since 6.03
blumpy is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2020, 10:34 AM   #4
steveb63
Human being with feelings
 
Join Date: May 2019
Posts: 44
Default

Hey Blumpy,

My issues started after my 6.03 update, surprise, surprise.

It shows my audio devices, but the in and outs are greyed out, tried uninstalling, re-installing, new drivers etc...

My fix was I went back to my latest version of 5 and it's all good for now.
steveb63 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2020, 10:57 AM   #5
blumpy
Human being with feelings
 
blumpy's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 319
Default Ahhh

My apologies to reaper gang. It appears I mssed a script I had a running... and the script is causing the problem.

The problem appears to be caused by HeDa track Templates v1.02pre12
blumpy is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2020, 11:00 AM   #6
steveb63
Human being with feelings
 
Join Date: May 2019
Posts: 44
Default

I never thought to look for a script running, off to fix mine as well
steveb63 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.