Old 01-22-2021, 03:07 PM   #1
Junolab
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 74
Default Shortcut: Jump to next/previous region and play

I'm not sure why, but I'm simply not able to figure out how to set up the cycle action for jumping to the next region and auto-play.

Any hints?
Junolab is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2021, 11:29 AM   #2
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 6,294
Default

Cycle actions are good when you need e.g. an action which will step through different settings or setups each time it's executed. Or if you need to switch something back and forth with one action, and maybe with some conditions that will need to be met for the action to work.

But you don't necessarily need a cycle action if you just need to do a set of actions in specific order, a custom action will likely be enough for that. In this case it could be simply something like
SWS: Goto/select next marker/region
Transport: Play


Did you have something more elaborate in mind?
xpander is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2021, 02:01 PM   #3
Junolab
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 74
Default

Quote:
Originally Posted by xpander View Post
Cycle actions are good when you need e.g. an action which will step through different settings or setups each time it's executed. Or if you need to switch something back and forth with one action, and maybe with some conditions that will need to be met for the action to work.

But you don't necessarily need a cycle action if you just need to do a set of actions in specific order, a custom action will likely be enough for that. In this case it could be simply something like
SWS: Goto/select next marker/region
Transport: Play


Did you have something more elaborate in mind?
Not sure why I tried IF statements. That was the reason for it to not work. Even simpler than I had imagined. However its a bit odd that if I do the:

SWS: Goto/select next marker/region
Transport: Play


twice it will only autoplay on the first jump. Not if I jump one more step forward
Junolab is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.