Old 01-24-2021, 02:19 PM   #1
Real
Human being with feelings
 
Join Date: Dec 2018
Location: Orford, Quebec, Canada
Posts: 10
Default Steven Slate SSD 5 Drum - Problem with channel setup

Hi all,

I'm using the Steven Slate SSD 5.5 VST drum.

I managed to set it up without problems... almost completely.

Every "track" of the SSD internal mixer is routed to the corresponding track in Reaper (e.g. kick in, kick out, snare top, etc...).

But I had some problem assigning the "SLR" channel (kind of a snare bottom bleed that can be heard when hitting the kick and the toms) to a stereo track in Reaper (never worked).

I only made it to work on a mono track assignment.

Can somebody tell me if this SLR channel is only mono or maybe why did I have problems assigning it to a stereo track in Reaper?

Thanks.
Réal
Real is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2021, 08:00 PM   #2
JayJSE2
Human being with feelings
 
JayJSE2's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 273
Default

I don't think I've ever had a problem with this... the only thing I can think of is checking the I/O for the plugin to check if it's sending the channels properly.
JayJSE2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.