Old 06-25-2021, 05:55 PM   #1
Getstew
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 46
Default Render Bug

When starting a lengthy render, going to another app on Mac causes the window to freeze and not show the completed render (though it completes apparently).
This is really disconcerting and has happened to me on a Mac M1 using 10.15+ Intel version and the ARM Beta. I have heard from other users it is an issue for them on standard hardware. I have a screen shot of this, but it won't attach for some reason.
Getstew is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2021, 06:07 PM   #2
Getstew
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by Getstew View Post
When starting a lengthy render, going to another app on Mac causes the window to freeze and not show the completed render (though it completes apparently).
This is really disconcerting and has happened to me on a Mac M1 using 10.15+ Intel version and the ARM Beta. I have heard from other users it is an issue for them on standard hardware. I have a screen shot of this, but it won't attach for some reason.
Zipped screen shot below...
Attached Files
File Type: zip Screen Shot 2021-06-25 at 9.02.51 AM.zip (286.7 KB, 14 views)
Getstew is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.