Old 07-01-2008, 02:46 PM   #1
zappadave
Human being with feelings
 
zappadave's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,252
Default 2.4pre3 is up

v2.4pre3 - July 1 2008
+ fixed marquee selection of item envelopes
+ made marquee in envelope mode that doesnt intersect active envelope unselect envelope and select items
+ scrub/jog updates
+ WT's new smaller buttons for items
__________________
Music is the best
เพลง ที่ดีที่สุดคือ
zappadave is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 03:37 PM   #2
Art Evans
Mortal
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 6,656
Default

Buggette - move cursor with arrow keys (causing scrubbing). Then get hold of cursor top and drag - scrubbing happens but cursor stays still.
Art Evans is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 04:26 PM   #3
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 8,443
Default

Quote:
Originally Posted by zappadave View Post
v2.4pre3 - July 1 2008
+ fixed marquee selection of item envelopes
+ made marquee in envelope mode that doesnt intersect active envelope unselect envelope and select items
Thanks Justin! That works really well for deselecting envelopes and items alike...cheers.

Quote:
+ scrub/jog updates
Perfect for me! I leave it off, and hold shift or ctrl/shift to engage scrub and jog functions, and my selection-on-items macro works fine. The middle mouse button is really handy for placing the cursor now, disregarding snap and item/track selection.

You may get some complaints once released about an option to disable the middle mouse button from scrub...pretty sure there's some users who use it for navigating, plus at least one guy who uses it in a script to auto-arm vstis.

No complaints from me though, it's a great solution here!

Quote:
+ WT's new smaller buttons for items
I feel perhaps these are too close to the left-top corner of an item, that's a fairly common place to create an automation node (for me) seeing as the item's start point is there, and also that's where the envelopes are when first enabled (along the top).

So I'd suggest down a little to the right a bit, if there's room on the item.

Apart from that, they are a good size...nice!
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 04:55 PM   #4
beatbybit
Human being with feelings
 
beatbybit's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Hungary
Posts: 3,129
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
I feel perhaps these are too close to the left-top corner of an item, that's a fairly common place to create an automation node (for me) seeing as the item's start point is there, and also that's where the envelopes are when first enabled (along the top).
and the SnapOffset..

Please Cockos, consider the InfoStrip idea
__________________
panda in the desert
beatbybit is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 05:06 PM   #5
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 8,443
Default

Quote:
Originally Posted by Art Evans View Post
Buggette - move cursor with arrow keys (causing scrubbing). Then get hold of cursor top and drag - scrubbing happens but cursor stays still.
Confirmed. (I don't use the arrow keys like that, just checking)
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 05:11 PM   #6
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 8,443
Default

Quote:
You may get some complaints once released about an option to disable the middle mouse button from scrub...pretty sure there's some users who use it for navigating, plus at least one guy who uses it in a script to auto-arm vstis.
Ahh, if you hold shift FIRST before clicking, you get the old behaviour...so disregard. It's in there!
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 09:26 PM   #7
bernhardtjeff
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 94
Default

wondering if there will be a sample+hold waveform in the parameter modulation thing...? there's a "random" waveform, which is nice, but that fades up and down to random values instead of a sample+hold, which, well, samples and holds, you know... haha.
bernhardtjeff is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.