Old 07-01-2008, 04:37 PM   #1
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 8,452
Default Why the scroll bar in preferences?

Just asking, because:

1. My scripts don't work reliably now (my concern, but still...)

2. It's annoying to have to scroll it
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 06:05 PM   #2
Ollie
Super Moderator (no feelings)
 
Ollie's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: On or near a dike
Posts: 9,751
Default

I guess because they squeezed the search button in there.
Ollie is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 06:16 PM   #3
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 8,452
Default

Quote:
Originally Posted by Steindork View Post
I guess because they squeezed the search button in there.
But...they could just extend the window a touch lower (it's not like it's ginormous yet).

At least my scripts would work then (and I would never have to scroll).
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 09:34 PM   #4
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,335
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
But...they could just extend the window a touch lower (it's not like it's ginormous yet).
looks like justin want's to fit the window on a 640x480 screen (with taskbar) properly.

FIXED


see http://forum.cockos.com/showthread.php?t=22858 too ...

Last edited by Dstruct; 08-07-2008 at 12:01 AM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 10:36 PM   #5
nicholas
Scribe
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 9,528
Default

Quote:
Originally Posted by Bevosss View Post
But...they could just extend the window a touch lower (it's not like it's ginormous yet).

At least my scripts would work then (and I would never have to scroll).
I think Justin was thinking of relocating the Search thingies to the same plane as OK, Cancel and Apply ... but then I guess the tooltips would have to go somewhere else. Dunno, think I'm confused ...
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 11:15 PM   #6
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 12,688
Default

fixed for 2.4pre4, everything is crammed in there.. and yes I want it to fit on my 480-line oqo.. ha ha
Justin is online now   Reply With Quote
Old 07-01-2008, 11:41 PM   #7
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,335
Default

Quote:
Originally Posted by Justin View Post
fixed for 2.4pre4
thanks for removing the scrollbar!


but it still looks a bit bad IMO:

make the search field a bit wider, so that the "find" button is aligned/moved to the right border of the "preferences subwindow". this would/should make the help-text to be aligned/moved to this right border too.

i know, this gives a bit less space for the help hints, but some already don't fit there anymore. for example the hint for "pre-zero output buffers" is already trimmed ("... in certain" what?). i think we could still give good hints with less words ...

here a mock-up (of course the scrollbar shouldn't come back): preferences.jpg

Last edited by Dstruct; 04-09-2010 at 09:39 AM.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 01:19 AM   #8
Bevosss
Human being with feelings
 
Bevosss's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Propaganda Now! 100% verified propaganda right here...
Posts: 8,452
Default

Thanks! The new highlight is great too.
Bevosss is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 07:00 PM   #9
inthepipeline
Human being with feelings
 
inthepipeline's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bristol, UK. Slowly sinking island next to mainland Europe
Posts: 542
Default

Could always make the 'OK' button smaller??
__________________
i7 950, 12gig 1600ddr3, lots of SSD, Fireface UFX, BM5a, JBL LSR6632, OctopreLE x2, Customised Soundcraft 8000, and proud, paid up Reaper user.
inthepipeline is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 11:35 PM   #10
Dstruct
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12,335
Default

Quote:
Originally Posted by inthepipeline
Could always make the 'OK' button smaller??
wouldn't look good in my opinion.
Dstruct is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.