Old 10-14-2018, 11:36 AM   #1
dupont
Human being with feelings
 
dupont's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: France
Posts: 369
Default 5.96pre lazzy UI

I noticed a ui refresh issue with the 5.961 pre1 release.
For example the microtonic pluginpads and waveform view are no more animated or sometimes start to animate a few second on late after I hit play.

Was there a change in the release who can explain this issue ?
I also faced a crash to desktop with Spire plugin when browsing presets.
All was fine before this pre and Reaper used to be rock solid ! Something should have been broken.
dupont is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2018, 11:50 AM   #2
ovnis
Human being with feelings
 
ovnis's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,139
Default

Same issue with Serum when I select new presets.
ovnis is online now   Reply With Quote
Old 10-15-2018, 03:29 AM   #3
dupont
Human being with feelings
 
dupont's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: France
Posts: 369
Default

This morning, I tried microtonic with 5.96 and 5.95 Reaper releases.
GUI issue still the same :
GUI starts to animate 20 seconds after I hit Reaper play button and is still animated for several seconds after I hit stop.
Note : this issue happens with VST version, AU version is fine.
Tried VST version in Ableton live and all is fine.

Clean cash and rescan plugin in reaper doesn't help.

Edit : tried with an old version Reaper 5.79, no issue. Bug was introduced between 5.79 and 5.95.

Last edited by dupont; 10-15-2018 at 04:59 AM.
dupont is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2018, 11:36 AM   #4
dupont
Human being with feelings
 
dupont's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: France
Posts: 369
Default

Any plan to solve this issue in a near future ?
dupont is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2018, 02:22 AM   #5
dupont
Human being with feelings
 
dupont's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: France
Posts: 369
Default

No reply ?
Perhaps is it the wrong place to report a bug. I open a tread in the bug section.
dupont is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.