Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER for macOS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-19-2021, 08:39 AM   #1
chip mcdonald
Human being with feelings
 
chip mcdonald's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: NA - North Augusta South Carolina
Posts: 4,195
Default Imported config; open project prompt doesn't update?

I've imported my config from my PC.

When opening Reaper I've got the prompt to open recent projects, new projects, etc.

Except it only lists projects on my PC, and it isn't updating to show new projects I've done on my Mac. Much less my most recent project. But the files > "recent project" list is updating as expected.


How do I get it to update? What do I need to delete to make that list reset, but not mess up my list that *is* working under "files"?

TAOT
__________________
]]] guitar lessons - www.chipmcdonald.com [[[
WEAR A FRAKKING MASK!!!!
chip mcdonald is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2021, 08:57 AM   #2
chip mcdonald
Human being with feelings
 
chip mcdonald's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: NA - North Augusta South Carolina
Posts: 4,195
Default

Ahrgh.

The solution is "re-save project settings default at least one time". Sort of a bug?
__________________
]]] guitar lessons - www.chipmcdonald.com [[[
WEAR A FRAKKING MASK!!!!
chip mcdonald is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2021, 05:33 AM   #3
Justin
Administrator
 
Justin's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: NYC
Posts: 13,698
Default

Hmm, the prompt opens when launching but doesn't show recent projects? Is that what you mean? Can you email the reaperconfigzip in question to support@? Thanks!
Justin is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2021, 08:05 AM   #4
chip mcdonald
Human being with feelings
 
chip mcdonald's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: NA - North Augusta South Carolina
Posts: 4,195
Default

More specifically the "last active project" wasn't updating, but the "Recent Projects" probably was - I have a lot of templates, on the Mac I guess I'm using a larger font with more leading, the list goes off the bottom of the window (but fits on my PC).


But I just noticed... I guess what also threw me was that I suppose I've got a larger font/more kerning on the Mac, on the Mac they're not alphabetized?

Sorry Justin, user error.
__________________
]]] guitar lessons - www.chipmcdonald.com [[[
WEAR A FRAKKING MASK!!!!
chip mcdonald is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.