Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Compatibility

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-27-2010, 08:26 PM   #1
mstone564
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 52
Default "Asio Configuration..." and Focusrite Saffire Pro 40

Reaper recognizes my Saffire in the Audio Device Settings, but whenever I click on "Asio Configuration..." nothing pops up.

Can anyway explain why it's doing that or not suppose to?

Thanks.
mstone564 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2011, 11:57 AM   #2
mstone564
Human being with feelings
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 52
Default

Anybody?

I really need some help as to why this isn't popping up?
mstone564 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2011, 07:47 AM   #3
valimaki
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 11
Default

Hi,

clicking on "Asio Configuration..." should pop up the configuration dialog of your Focusrite Saffire Pro 40 drivers.

I have a Focusrite Saffire 6 USB and it works with Reaper perfectly.

Try to configure your ASIO driver using the application that comes with your sound card and check if it has effect on reaper (it should).
valimaki is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2011, 02:50 AM   #4
daal
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 397
Default

Basically this button only shows the Saffire Mix Control application. Is this working when you launch it aside of reaper ?
__________________
"you need to be comfortable with your tools" - RobRokken
daal is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.