Old 01-09-2019, 12:47 PM   #1
amagalma
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,455
Default Unicode in Reascript IDE?

Hello!


My system locale is Greek. If I write something in Greek in Notepad and copy-paste it into the IDE, then it appears OK. If I try to write directly into the IDE in Greek, then I get accented latin letters. What could be wrong? Any ideas?



Win 7 x64
amagalma is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2019, 09:16 AM   #2
mespotine
Human being with feelings
 
mespotine's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Leipzig, Germany
Posts: 679
Default

Reaper has problems with different CodePages like for UniCode and such. I'm german and have the problem, that the € and @ symbols don't work all the times due the fact, that they are typed using a key called "Alt GR"+Q or E.
€ never works in the IDE, while both sometimes work in gfx.init-windows, sometimes not.

There's probably some internal CodePage-problem but couldn't figure out yet, how to trigger that for the devs to be fixed.
__________________
Ultraschall-API: https://forum.cockos.com/showthread....98#post2067798
Reaper Internals - Developerdocs for Reaper: https://forum.cockos.com/showthread.php?t=207635
mespotine is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2019, 01:42 PM   #3
amagalma
Human being with feelings
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,455
Default

Oh, I see.. Hopefully, the devs will fix it when possible
amagalma is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.