Old 03-15-2013, 03:43 PM   #1
Mr.X
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 29
Default Settings?

Where are the initial settings stored?

I ran LiceCap on a dual-monitor setup, and was capturing on a 2nd screen. Now when I fire up LiceCap, there's no window. If I could find the .ini file, I could set the initial window back on my main screen...
Mr.X is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 04:40 PM   #2
Ollie
Super Moderator (no feelings)
 
Ollie's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: On or near a dike
Posts: 9,742
Default

Just do a file search for licecap.ini (it's in \AppData\Roaming\ here but it may have been created there in its initial incarnations so not sure where it's supposed to be now).
Ollie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.