Old 12-28-2017, 06:24 AM   #1
Arnar
Human being with feelings
 
Arnar's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Smokie Bay.
Posts: 796
Default Saving Samplomatic presets

PLease allow me to save my samplomatic presets WITH their sounds in a fixed location, with the ability to relocate sample folders and pointing Samplomatic to the new location. I use it a lot and this is a huge problem for me.

Kind of crucial.

Also , being able to drag from the sample list into the arrange.
__________________
In Music We Trust.
http://soundcloud.com/hazar
http://soundcloud.com/ifthenrun

Last edited by Arnar; 12-28-2017 at 06:32 AM.
Arnar is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2017, 06:56 AM   #2
Arnar
Human being with feelings
 
Arnar's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Smokie Bay.
Posts: 796
Default

I guess I might be able to open all my Samplomatic presets in one Project and then save project media. Then when I need one of the presets I open this project in another tab .
__________________
In Music We Trust.
http://soundcloud.com/hazar
http://soundcloud.com/ifthenrun
Arnar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.