Old 03-20-2010, 07:05 PM   #1
adouglas
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 84
Default UI for Izotope Ozone broken -> Snow leopard?

So I upgraded to Snow Leopard a week or so ago. I've also upgraded to the latest version of Reaper. Haven't done any work in it since doing those upgrades.

Now, when I open my project, the UI for Izotope Ozone is busted. See the attached image... what's important is what's missing... there is no type displayed. The words that are bitmapped art do show up, but most of the interface (button labels, list items) are type and it's gone.

Anyone else experience this? Is there a fix?
Attached Images
File Type: jpg Ozonewindow.jpg (94.4 KB, 231 views)
adouglas is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2010, 07:33 PM   #2
adouglas
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 84
Default

Hang on... I just realized it's not only Ozone. It's also happening to Reaper itself, and there's a months-old thread with no resolution about it.

No labels on several buttons, no markings in the VU meters...

What the heck is going on here?

Check it out:
Attached Images
File Type: jpg Reaperwindow.jpg (34.1 KB, 161 views)
adouglas is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2010, 07:42 PM   #3
zoso2
Human being with feelings
 
zoso2's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Alberta, Canada
Posts: 616
Default

which version of REAPER? 64?
zoso2 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2010, 08:43 PM   #4
adouglas
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 84
Default

64 won't load Ozone. I tried. So I went back to the 32-bit version.

I also went back to 3.2. Same thing happens.

I've been searching all evening. Evidently there are font issues with many applications, but I haven't found a consistent pattern yet.

OS X 10.6.3 is supposedly going to be released Real Soon Now and will supposedly address various font issues.
adouglas is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2010, 12:55 AM   #5
zoso2
Human being with feelings
 
zoso2's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Alberta, Canada
Posts: 616
Default

i had the same issue with ozone in 64 but i have had no such font issues
zoso2 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2010, 08:28 AM   #6
obijohn
Human being with feelings
 
obijohn's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Houston, TX
Posts: 104
Default

Reaper and Ozone work fine here, no issues. Snow Leopard 10.6.2, Reaper 3.35, and Ozone 4.
__________________
Me and my music.
obijohn is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2010, 07:17 PM   #7
adouglas
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 84
Default

Still happening with 3.4
adouglas is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2010, 07:40 AM   #8
adouglas
Human being with feelings
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 84
Default Merging threads....

Since there's a parallel discussion regarding font issues and Snow Leopard, I'm moving all future posts there.

Please refer to the Snow Leopard thread for any further information on this issue.

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=46450
adouglas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.