Old 08-22-2018, 05:56 AM   #1
denisp
Human being with feelings
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 29
Default crash when using ReaSurround

Hello Reapers
my Reaper crashes when changing the "input channels" box in ReaSurround plugin (for example from 2 to 1 when using a mono audio file).
The crash does not happen each and every time but still very often and tends to happen more while the project is playing.
Using Reaper on PC Windows, everything up to date.
Thanks
denisp is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2018, 06:01 AM   #2
Xenakios
Human being with feelings
 
Xenakios's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Oulu, Finland
Posts: 7,413
Default

I also encountered this some time ago but didn't investigate further.
__________________
For info on SWS Reaper extension plugin (including Xenakios' previous extension/actions) :
http://www.sws-extension.org/
https://github.com/Jeff0S/sws
--
Xenakios blog (about HourGlass, Paul(X)Stretch and λ) :
http://xenakios.wordpress.com/
Xenakios is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2018, 02:36 AM   #3
Izotope
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
Default

Same goes for me on mac 10.13.5. It's really a annoying problem.
Izotope is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.