Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-30-2021, 04:12 PM   #1
Meo-Ada Mespotine
Human being with feelings
 
Meo-Ada Mespotine's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Leipzig
Posts: 6,014
Default API: Defer runs though no node existing in param. Regression?

If you add the following line into a script:

Code:
reaper.defer()
the script will be deferred. At least it is listed in the running-scripts-list and opens the terminate-instance-dialog, when running twice.

But I have no idea, what code defer is actually running, as there is none.

This also happens, when there are multiple line in the code:
Code:
reaper.MB("","",0)

reaper.defer()
This seems to be a regression, as some scripts use reaper.defer() to prevent undo-points.

For instance:
js_Notation - Set beaming of selected notes to custom rhythm.lua

is now running as background script as well, even though it never defers anything.

Tested on Reaper 6.43
__________________
Use you/she/her.Ultraschall-Api Lua Api4Reaper
Bugreports&Docs notes please do here:https://github.com/Ultraschall/ultra...-reaper/issues - Donate, if you wish
Meo-Ada Mespotine is online now   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.