Old 02-10-2020, 04:30 AM   #1
Pablo Sound
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2019
Location: Spain
Posts: 30
Default Multiple tracks

First of all, the option to insert a new (single) track is featured twice, in both "Insert" and "Track" menus, I think it should be featured just once (in the "Track" menu makes more sense).

On the second hand, and the reason why I make this post, "Insert multiple tracks" is featured in the "Insert" menu (once again, it should be in the "Track" menu IMHO). Furthermore, there is no keyboard shortcut for this option, and I think it should by default, because it's an option that I am pretty sure we all here use a lot.

To summarize, my suggestion is to move the option to the "Track" menu and to add a keyboard shortcut by default.

Best regards reaper users and staff!
Pablo Sound is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2020, 10:37 PM   #2
Philbo King
Human being with feelings
 
Philbo King's Avatar
 
Join Date: May 2017
Posts: 1,861
Default

Just modify the menus. It's fairly easy.
__________________
Tangent Studio - Philbo King
www.soundclick.com/philboking - stream music
www.facebook.com/philboking - gigs and news
Philbo King is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2020, 01:48 AM   #3
Pablo Sound
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2019
Location: Spain
Posts: 30
Default

Thank you!
Pablo Sound is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.