Old 05-24-2018, 07:48 AM   #1
mavericksound
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2017
Location: Orlando, Florida
Posts: 57
Default ReaSurround - Hide Input

ReaSurround becomes a huge mess when a lot of input channels are being used. It would be SO helpful to be able to hide (not mute) the inputs that are either stationary or not being manipulated at the time. Maybe use an "eye" icon to be able to show or hide what you want.
mavericksound is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2018, 08:18 AM   #2
mavericksound
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2017
Location: Orlando, Florida
Posts: 57
Default

Any chance this could happen in the near future? Some pretty big mixes coming in a couple of months.
mavericksound is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2018, 01:52 PM   #3
mavericksound
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2017
Location: Orlando, Florida
Posts: 57
Default Still hoping

I'm still hoping this can be implemented at some point. It seems like a small thing, but it would make a WORLD of difference with complicated mixes. Thanks!
mavericksound is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2019, 11:58 AM   #4
mavericksound
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2017
Location: Orlando, Florida
Posts: 57
Default ReaSurround - Hiding Selected Inputs

I just got back from another 7.1 onsite mix in the field and have to ask again. Can there please be a way to hide inputs in ReaSurround in order to unclutter the panning window. It's very hard to grab and automate an input that is bunched in with several other inputs. It would be awesome to have open space to work in. I'm loving the capabilities, but until this can be done, it's too cumbersome.

Thanks!
mavericksound is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2019, 11:53 AM   #5
mavericksound
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2017
Location: Orlando, Florida
Posts: 57
Default ReaSurround - Hiding Selected Inputs

Still trying to keep this request alive. The ability to hide inputs and just leave the one I'm working on in the pan window would be so helpful. Additionally, the option for a selected input to jump to the cursor wherever it is clicked is just as important. If the item is already in motion, it's very hard to grab.
mavericksound is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.