Old 09-03-2011, 06:37 AM   #1
11miles
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 26
Default Reaper rewired to Pt9, CPU SPIKES???

Hi,

i had absolutely no problem slaveing reaper to pt9 using rewire. THe disk usage is very slow on pt9 behalf around 9% in idle mode. However upon playing the CPU spikes turn to 35 or 45, perhaps even more.
Noticeable cracks and pops appear.

What is the problem?
I am slaving Spectrasonics Omnisphere and Stylus RMX in rewire mode.
11miles is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2011, 08:29 AM   #2
Ollie
Super Moderator (no feelings)
 
Ollie's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: On or near a dike
Posts: 9,706
Default

AFAIK ReWire still has no multicore support, so (AFAIK again) the plug-ins will all be running on a single core when rewired. (See here: http://www.plogue.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3987)
Ollie is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2011, 12:22 PM   #3
11miles
Human being with feelings
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 26
Default

Thanks for the tip,
but why on earth would someone then want to use rewire?
11miles is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.