Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > REAPER Compatibility

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2018, 06:18 PM   #1
grinder
Human being with feelings
 
grinder's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: New Zealand
Posts: 1,870
Default Can I install a BFD3 64 bit update over a present install of 32bit

Guys can I install the software BFD3 over the current one
installed in my computer.
My current one is 32bit version I wish to change this to the 64bit version.
Reaper can be installed over the old version hence the question I can find
little knowledge on this topic.

Grinder
grinder is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2018, 02:28 AM   #2
ivansc
Human being with feelings
 
Join Date: Aug 2007
Location: Near Cambridge UK and Near Questembert, France
Posts: 18,323
Default

Safer to ask BFD`s support I would think. I wish I had an answer but never got beyond the basic BFD Eco or Evo or whatever its called.
__________________
Brexit Schmexit. Lets have a violent revolution instead. Bagsy the first go with a nuke! (Here, Moggy Moggy...)
ivansc is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2018, 08:50 PM   #3
grinder
Human being with feelings
 
grinder's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: New Zealand
Posts: 1,870
Default

Yes installed over the top no trouble at all
Thanks though Ivansec.


Grinder
grinder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.