Old 07-06-2022, 02:44 AM   #1
grinder
Human being with feelings
 
grinder's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: New Zealand
Posts: 2,698
Default Reatune

Reatune
Here am I an old muso looking to tune my guitar.
Now usually I use my old Korg tuner but instead
decide to use Reatune.
Now it worked once or twice but now just refuses to acknowledge a
signal, not even the signal shows on the tuner.
Has this simple wee plugin working under a union or
does it just have moods?

Anybody out there having the same problem with Reatune?
Mine tuned one guitar early in a session then later on refused to acknowledge
I tried different tracks got rid of Reatune altogether tried again.
Is anybody able to shed some light on this please?

Grinder
grinder is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2022, 04:10 AM   #2
lexaproductions
Human being with feelings
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 898
Default

Do you have input monitoring enabled on your track?
lexaproductions is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2022, 11:25 AM   #3
grinder
Human being with feelings
 
grinder's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: New Zealand
Posts: 2,698
Default

Ah! I shall check
Thank you for a suggestion Lexaproductions.

Grinder
grinder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.