Old 09-18-2017, 04:22 AM   #1
uksnowy
Human being with feelings
 
uksnowy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: 6950 DK
Posts: 325
Default Firefox not allowing connection to cockos.com

Anyone else seeing this in Firefox? Just started today. Chrome is ok.

'Your connection is not secure

The owner of forum.cockos.com has configured their web site improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this web site.

Learn more…'
__________________
REAPING HAVOC SINCE 2008
uksnowy is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2017, 04:31 AM   #2
pbattersby
Human being with feelings
 
pbattersby's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 266
Default

I've seen Firefox give that message on other web sites but not currently on cockos.com.
__________________
Paul Battersby
Virtual Playing Orchestra v3.1.1 - free sample library @ http://virtualplaying.com
pbattersby is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2017, 04:45 AM   #3
DarkStar
Human being with feelings
 
DarkStar's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Surrey, UK
Posts: 17,509
Default

Firefox (54.0.1) is OK here.
__________________
DarkStar ... interesting, if true. Inspired by ...
DarkStar is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2017, 05:04 AM   #4
nicholas
Human being with feelings
 
nicholas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Van Diemen's Land
Posts: 8,896
Default

OK here (55.0.3)
__________________
Learning Manuals and Reaper Books
REAPER Unleashed - ReaMix - REAPER User Guide
http://www.lulu.com/spotlight/glazfolk
nicholas is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2017, 05:17 AM   #5
uksnowy
Human being with feelings
 
uksnowy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: 6950 DK
Posts: 325
Default

Quote:
Originally Posted by nicholas View Post
OK here (55.0.3)
Strange.. the version I'm running is 55,0,3
__________________
REAPING HAVOC SINCE 2008
uksnowy is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2017, 05:33 AM   #6
Tale
Human being with feelings
 
Tale's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Holland
Posts: 2,904
Default

Is the date/time on your computer correct?
Tale is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2017, 05:47 AM   #7
uksnowy
Human being with feelings
 
uksnowy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: 6950 DK
Posts: 325
Default

Quote:
Originally Posted by Tale View Post
Is the date/time on your computer correct?
Yes it is..
__________________
REAPING HAVOC SINCE 2008
uksnowy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.