Old 12-10-2019, 01:37 AM   #1
RDan
Human being with feelings
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 23
Default v6.0 - Multichannel tracks way too big

Hi there,

it seems that the tracks' width in the mixer view depends on the number of channels the tracks hold. Using Reaper mainly for Ambisonic projects, where most of the tracks have between 36 and 64 channels, the mixer view is more or less unusable, as only 5 tracks fit on one screen.

Changing the track layout doesn't help, still way too big.

Is there any way to make them smaller again, like it was in Reaper 5?

Best
Daniel
RDan is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 05:04 AM   #2
jm duchenne
Human being with feelings
 
jm duchenne's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: France
Posts: 739
Default

I suppose that you are using the v6 new theme ?

There is no problem with older ones that look in v6 like they were before.
jm duchenne is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 08:02 AM   #3
xpander
Human being with feelings
 
xpander's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Terra incognita
Posts: 5,195
Default

Open the Theme Adjuster, go to the Mixer Control Panel screen, uncheck "Do meter expansion".
xpander is online now   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 08:37 AM   #4
lubvic
Human being with feelings
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by xpander View Post
Open the Theme Adjuster, go to the Mixer Control Panel screen, uncheck "Do meter expansion".
I don't have "Do meter expansion" in Theme Adjuster...
lubvic is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 08:43 AM   #5
nait
Human being with feelings
 
nait's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Edmonton, AB, Canada
Posts: 711
Default

Quote:
Originally Posted by lubvic View Post
I don't have "Do meter expansion" in Theme Adjuster...
You should see it in the top half of the window, where all the checkboxes are.

Extend with sidebar
Narrow Form
DO METER EXPANSION
Element Labels

That said, I don't have a monitor that does higher than 1080p, and if you do, perhaps it doesn't show for those higher reses.
__________________
My Rig (also serves as my gaming PC): Asus Z270A Prime Mobo, i7-6700k, 32GB RAM, Samsung 960 Evo 500gb NVMe, Crucial 1TB NVMe, NVidia GTX 1070, Focusrite Scarlett 2i2, Nektar Impact LX25+ MIDI Controller Keyboard.
nait is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.