Go Back   Cockos Incorporated Forums > REAPER Forums > newbieland

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2019, 10:35 PM   #1
wch090
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 12
Default Linking start/end rate when moving stretch markers

I'm having trouble dealing with stretch markers in Reaper. Normally, when I move a stretch marker, the rate at the start and the end should be the same. i.e., the rate throughout the section should remain the same.

However, when I move a stretch marker for an audio item, the rate at the start and the end is not the same.



How do I maintain a constant rate when moving a stretch marker?
wch090 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2019, 03:37 PM   #2
Philbo King
Human being with feelings
 
Join Date: May 2017
Posts: 1,409
Default

I ran into this too. One thing that helped was an action that disables up & down movement, so only horizontal movement is allowed.
__________________
Tangent Studio - Philbo King
www.soundclick.com/philboking - stream music
www.facebook.com/philboking - gigs and news
Philbo King is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2019, 09:38 PM   #3
wch090
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 12
Default

Problem is, my mouse didn't move vertically. Here is a recording of me moving the stretch markers: https://streamable.com/fc7b0

I don't think this is normal behaviour, I don't know how to fix this at all, and it is very frustrating.
wch090 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2019, 02:34 AM   #4
wch090
Human being with feelings
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 12
Default

Does anyone know how to solve this issue?
wch090 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.